Devet pitanja o zamjeni krova

Kada želite zamijeniti svoj stari krov, morate ga zamijeniti pouzdanim i trajnim krovnim sustavom koji će biti dugoročno rješenje. Nadalje, morate izabrati između različitih dizajna i stilova koji će biti najprikladniji za vaš dom.

Što se tiče postavljanja, cilj je svakog kućevlasnika brza, povoljna i nesmetana zamjena krova. GERARD krovopokrivači posebno su obučeni kako bi to ostvarili; u nastavku se nalazi detaljan vodič za projekt zamjene krova. Dobro se informirajte prije kontaktiranja izvođača radova postavljanja krova.

GERARD® krovovi omogućuju vam da kreirate stil koji vi želite od različitih stilova krovnih ploča, šindra ili drvenih šindra. Sustav ispunjava tehničke zahtjeve laganih krovova, što znači da stare krovne konstrukcije GERARD ne treba pojačavati, što je možda potrebno kod drugih krovnih materijala kao što je to slučaj s teškim glinenim ili betonskim pločama. GERARD krovovi mogu se postaviti i na padinama do 12 stupnjeva bez nastanka curenja.

Ostavite brige oko postavljanja krova iza sebe.

Vaš odabir krova imat će dugoročne posljedice. Napravite pravi izbor i učinite život lakšim i sigurnijim za vas i za vašu obitelj – ne morate se brinuti za curenja, održavanje ili ekstremne vremenske uvjete.

Vaš novi krov može donijeti novu vrijednost.

Vaš projekt zamjene krova isto je tako i prilika za unaprjeđenje izgleda vašeg doma koje često pridonosi i njegovoj prodajnoj cijeni.

Pogledajmo neke od najčešće postavljenih pitanja vezanih uza zamjenu krova! Nastavite čitati!