Kako izgleda standardni postupak projekta zamjene krova?

  • Potreban vam je stručnjak za krovove: Kada kontaktirate GERARDA, spojit ćemo vas s GERARDOVIM krovopokrivačem u vašoj blizini. Ne radi se o zaposleniku GERARDA nego o neovisnom izvođaču koji je obučen kod nas i koji je specijaliziran za postavljanje GERARD krovova.

  • Posjeta krovopokrivača: GERARDOV krovopokrivač posjetit će vaš dom kako bi procijenio stanje vašeg krova. Pružit će vam stručne savjete i dat će vam informacije o svim detaljima koji vas zanimaju. Naposljetku, pružit će vam besplatnu ponudu cijene vašeg projekta zamjene krova.

  • Pronađite optimalni datum: Nakon prihvaćanja ponude uobičajen je depozit od 50 %, a izvođenje radova planira se za dogovoreni datum. (Imajte na umu da svi radovi ovise i o vremenskim uvjetima, stoga će dogovoreni datumi možda morati biti pomaknuti!)

  • Veliki dan: Postavljanje u pravilu traje jedan radni tjedan od početka do kraja, a odvija se uz jasne i dobro provjerene korake:
  1. Uspravna skela i sigurnosne mjere za rub krova.
  2. Uklanjanje starog krovnog materijala i odlaganje na drugoj lokaciji.
  3. Provjera podstrukture krova, priprema površine i postavljanje novih krovnih letvi, prema potrebi.
  4. Postavljanje novog krova zajedno sa svim grebenima, sljemenima, limenim obrubima itd. (obično traje jedan dan).
  5. Čišćenje oko vašeg vrta i provođenje finalne inspekcije novog krova.

Završetak radova: U ovom trenutku potrebno je obaviti svu preostalu uplatu, a GERARDOV krovopokrivač daje vam potvrdu o jamstvu i vodič za održavanje.