Krov koji može preživjeti najgore vremenske uvjete na svijetu.

Moramo zaštititi naše domove. Više nego ikad. U vrijeme klimatskih promjena potreban vam je krov s kojim nema brige za vaš dom. Ne prosječan krov, već krov koji se može suočiti s izazovima sutrašnjice. GERARD nije bez razloga na glasu da proizvodi krovove koji ne zadaju brige.


Uštedite novac postavljanjem GERARD laganog krova na svoju kuću! Na strukturnim se troškovima mogu ostvariti značajne uštede.

Više

Uragani su ovih dana sve češći, ali ne morate se brinuti ako imate GERARD. Može naići i uragan brzine 160 km/h, ali GERARD krovovi otporni na ekstremne vremenske uvjete mogu čak i to podnijeti!

Više

Ekstremne promjene naše klime mogu donijeti strašnu tuču koja nanosi štetu krovovima. S GERARD krovovima nema brige! Naš krovni sustav otporan je na oštećenja od leda veličine preko 30 mm. 

Više

Površina GERARD krova obložena mljevenim kamenom potencijalno može spasiti život. Njegova gruba tekstura neće dopustiti da snijeg sklizne, već ga drži dok se prirodno i bezopasno ne otopi.

Više

Kuća koju je zahvatio požar može se srušiti pod težinom krova, ali to je manje vjerojatno pod laganim GERARD krovom od prešanog metala! GERARD krovni sustav otporan je na vatru.

Više

GERARD® krov odličan je u usporedbi s drugim krovnim oblogama od čelika. Smanjeni utjecaj buke rezultat je naših teksturnih završnih slojeva od mljevenog kamena i sustava slaganja.

Više