GERARD
Klasik

Dizajniran za kuće kojima treba odvažniji, upečatljiviji izgled, GERARD Klasik ploče miješaju odvažne inovacije sa šarmom davnih vremena.

GERARD
Diamant

GERARD Diamant profil - nadahnut jednim od najčvršćih i najizdržljivijih materijala poznatih čovjeku. Uštedite 10 % na vremenu postavljanja krova i 10 % na svom budžetu.

GERARD
Biber

Bezvremenske i elegantne, GERARD krovne ploče profila Biber napravljene su po uzoru na tradicionalne terakota crjepove koji se mogu vidjeti na Mediteranu.

GERARD
Jadran

Nadahnute tradicionalnim dizajnom rimskih crjepova, GERARD Jadran ploče djeluju uglađeno, čisto i klasično. Njihov bezvremenski profil prenosi jaku poruku o stilu, posebno na strmim krovovima pod nagibom.

GERARD
Lička šindra

GERARD Lička šindra ploče napravljene su da izgledom i osjećajem podsjećaju na ručno rađene drvene krovove koji se izvode u 21. stoljeću uz primjenu svih prednosti koje donosi GERARD moderna tehnologija.

GERARD
Kanadska šindra

Stilski izraz koji podjednako dobro funkcionira s modernom i tradicionalnom arhitekturom, GERARD Kanadska šindra ima upečatljivu teksturnu završnu obradu okomitog ruba koja vašem krovu daje čvrstoću i karakter.

GERARD
Eleganta

Sklad i funkcionalnost nalaze se u novom profilu GERARD ELEGANTA, pravokutnog oblika u skladu s modernim težnjama za jednostavnošću i ljepotom.

Pokrivanje krova

GERARD dodatna oprema

Vaš je dom vaše sklonište.

Tehnologija

Saznajte više o tome što čini GERARD jedinstvenim!

najbolje rješenje za

Zamjena krova na vašoj kući

Sve što ste oduvijek željeli znati o zamjeni krova, ali se niste usudili pitati. test