Svjedočenja

Što vlasnici i krovopokrivači imaju za reći o sustavu GERARD?

Stranica:
Ugradnja je bila brza i precizna

Ugradnja je bila brza i precizna

Sviđa mi se moj GERARD krov, štoviše, obožavam ga! Ugradnja je bila brza i precizna. Nismo imali puno sreće s vremenom, tijekom zamjene krova kiša je lijevala cijeli dan. Ali nigdje nije curilo tijekom čitavog tog razdoblja. Od tada smo preživjeli neke jače oluje, ali pravo je olakšanje što se ne moram brinuti hoće li nam vjetar odnijeti krov nad glavom! Bilo je i leda, ali GERARD nije pretrpio nikakva oštećenja. Jednostavno, nema brige ako vam je kuća pod ovim krovom.

Szilágyi Ferenc, homeowner

Érd, Mađarska

U selu Talčji Vrh, u kojem živim, od sada će od deset stambenih kuća, čak 5 biti pokriveno GERARD pokrovom.

U selu Talčji Vrh, u kojem živim, od sada će od deset stambenih kuća, čak 5 biti pokriveno GERARD pokrovom.

Ime mi je Anton Brula i dolazim iz općine Črnomelj, Slovenija. 8. lipnja 2018. pogodila nas je velika vremenska katastrofa. Po našim se domovima sručila tuča veličine šake! Gdje je pala, ostavila je velike posljedice. Svi krovni pokrovi na svim objektima u selu bili su uništeni. Krovište moje kuće bilo je pokriveno u skladu sa svim novim smjernicama struke. Dakle, zračni krov, sekundarni pokrov i opeka. Sve je otkazalo i voda je prodirala u kuću. Postavilo se pitanje, što sada. Naravno, nije bilo drugog rješenja – bio je potreban novi krov. Kad sam automobilom obišao pogođena mjesta, shvatio sam da nijedan krov prekriven tradicionalnim pokrovom nije ostao čitav. S moje smo kuće odvezli dvije traktorske prikolice otpadnog materijala. Došao je krovopokrivač s komadom GERARD pokrova. Uzeo sam crijep u ruku, udario ga čekićem, i gotovo da nije bilo tragova snažnog udarca. Pokrov je izrađen od čeličnog lima. U trenutku je pala odluka – moj će dom pokrivati GERARD pokrov. Želim da i moj 6-godišnji unuk sigurno živi pod ovim krovom. U tom teškom trenutku bio je vrlo potresen i šokiran, kao i svi ostali. U selu Talčji Vrh, u kojem živim, od sada će od deset stambenih kuća, čak 5 biti pokriveno GERARD pokrovom.

Anton Brula

Talčji Vrh, Slovenija

GERARD idealan izbor za zamjenu krova jer je veoma otporan

GERARD idealan izbor za zamjenu krova jer je veoma otporan

Montiramo GERARD krovove već duže od 20 godina. Tijekom posljednjih godina uglavnom radimo zamjene krovova na starijim kućama. Klijenti su shvatili da je GERARD idealan izbor za zamjenu krova jer je veoma otporan, a ipak lagan. Stoga se ne moraju brinuti oko ojačavanja stare drvene krovne konstrukcije. Ja preporučujem GERARD!

Marjan Ošlak, roofer

Celje, Slovenija

Stranica:
Pronađite najbližeg

stručnjaka za krovove

Zahtjev za ponudu

Pošalji zahtjev

Odznači svog krovopokrivača