Više od 60 godina iskustva

Godine 1957. tvrtka GERARD izumila je prve prešane čelične krovne ploče obložene mljevenim kamenom.

Davne 1957. godine, osnivač tvrtke Lou Fisher, inovator i poduzetnik s Novog Zelanda, izumio je prve čelične krovne ploče obložene mljevenim kamenom na svijetu. Tijekom sljedećih pet desetljeća, ovaj koncept razvijan je primjenom najmodernije tehnologije kako bi se tvrtki AHI Roofing omogućilo da uživa u brzom širenju s četirima proizvodnim pogonima na četirima različitim kontinentima, uključujući i europsko sjedište u Mađarskoj. Kao dio globalne grupe Roof Tile Group, naš je vlasnik Fletcher Building Ltd s Novog Zelanda, inače najveći dobavljač građevinskog materijala na Novom Zelandu.

Pogledajte kratku videosnimku o našoj priči koja je dostojna scenarija za film o Jamesu Bondu!

VREMENSKA LINIJA INOVACIJA

Više
VREMENSKA LINIJA INOVACIJA
7263_0_20170302161050.jpg

Vizija

Dok se cijeli svijet, naši klijenti i naše uloge mijenjaju, jedna stvar ostaje uklesana u kamenu: mi uvijek gradimo bolje, zajedno. Provjerite zašto su GERARD čelične krovne ploče najbolji izbor za vaš krov.

Više

Misija

Naša je misija pružiti vam krov koji ne zadaje glavobolje, koji je lagan, ima 50 godina jamstva, jak je i prelijep. Pročitajte više o tome kako donosimo ovu izvanrednu vrijednost klijentima koji izaberu GERARD krov.

Više
Misija
7297_0_20170302161423.jpg

Održivost

GERARD krov od prešanog čelika jedna je od najekološkijih opcija za izradu krova. Čelik koji koristimo za izradu GERARD metalnih krovnih ploča najekološkiji je materijal na svijetu. Pročitajte više o našem utjecaju na životnu sredinu.

Više

Novosti

Kako nam ide? Hvala na pitanju. Sada smo veoma dobro. Ali čim se nešto zanimljivo dogodi u tvrtki GERARD, odmah ćemo vas obavijestiti.