Tajni sastojak GERARD-ove ljepote: prirodni kamen

Tajni sastojak GERARD-ove ljepote: prirodni kamen

 

Naš san je bio razviti snažan, lagan krov koji ima prirodan izgled.

U GERARD-u su vam dostupni ovi posebni krovovi koji su obloženi prirodnim kamenim komadićima.
Prirodno također znači dobro za okoliš:
Čelične ploče GERARD mogu se 100% reciklirati.

Treba napraviti 7 koraka da kamen iz kamenoloma dođe do vašeg krova:

1. Kameni posip je odabran zbog svoje tvrdoće i otpornosti na vodu, UV zračenje i kisele kiše. Pruža atraktivan izgled i štiti pokrov.

Tajni sastojak GERARD-ove ljepote: prirodni kamen

 

2. Komadi kamena se drobe kako bi zadovoljile specifičnu veličinu, kako bi se osiguralo da prirodni kamen izgleda najbolje na vašem krovu.

Tajni sastojak GERARD-ove ljepote: prirodni kamen

 

3. Ako nam se prirodne boje stijene sviđaju, selektiramo ih i vjerujemo da će se i vama svidjeti.

4. Kada trebamo dodati više boja kako biste mogli pronaći ono što najbolje odgovara vašoj kući, granule u boji proizvode se drobljenjem neprozirne silicij-aluminijske metamorfne stijene. Sloj boje na osnovnoj čestici je tvrdi premaz na bazi mineralnog veziva i mineralnih pigmenata otvrdnutih na cca 500 ˚ C. Takva tehnologija nudi dugotrajnu performansu za starenje na krovu. Pažljivo odabrani pigmenti otporni na toplinu i UV stabilni imaju atraktivne boje i nude sustav posipa postojanih boja.

Tajni sastojak GERARD-ove ljepote: prirodni kamen

 

5. Nakon odabira boje i dimenzioniranja, komadići kamena nanose se tako da se osigura izvrsna pokrivnost cijele površine ploče. Ova potpuna, ravnomjerna pokrivenost značajka je koju pažljivo prate naši dobro obučeni radnici i operateri.

6. Konačno, prekrasan zaštitni sloj stavlja krunu na svaku pojedinu GERARD ploču: završni premaz. Ovo je prozirni sloj koji je razvijen kako bi stvorio snažnu površinu koja je otporna na ekstremne vremenske uvjete, također smanjujući oštećenja tijekom ugradnje.
Iako je posip dostupan u atraktivnoj paleti boja, gotovo svi su mat izgleda. Nadalje, iako su komadići dobro vezani za ploču temeljnim premazom, on se nastavlja stvrdnjavati i do šest mjeseci nakon proizvodnje.
Akrilna glazura nanesena na završni sloj ploče poboljšava oba ova čimbenika. Čvrst, tanak film spaja sve komadiće za temeljni sloj i suši se da bi kamenom posipu dao jasan "mokar" sjaj.

Jedva čekate da odaberete svoju omiljenu boju kamena? Idite naGERARD tabela boja