Otporni na nevrijeme i jednostavni za održavanje. Takvi nam krovovi trebaju.

Sezona oluja je započela.

Otporni na nevrijeme i jednostavni za održavanje. Takvi nam krovovi trebaju.

 

Iznenadna jaka kiša, snažan vjetar i tuča, često su na vijestima ovih dana. Posljedice toga su krovovi koji cure, oštećeni domovi i ljudi koji hitno trebaju majstore da poprave krov prije sljedeće oluje. Povrh svega toga, nije jednostavno naći majstora u posljednje vrijeme. Čak i ako ga pronađete, troškovi popravka su visoki.

Da ne spominjemo višekatnice sa mnogo stanova, kada se popravci  mogu još više zakomplicirati. Visina zgrade, vlasnički odnosi i tko je odgovoran za popravke, dodatno otežava sanaciju. Najbolje bi bilo izbjeći sve ovo zajedno, zar ne?

Kako možemo izbjeći popravke krova nakon što su oluje pogodile naš dom?

Odabirom pravog krova koji se jednostavno održava

Lakše je reći nego učiniti. Zašto?

Jer tradicionalni pokrovi, koja se najčešće ugrađuju na krovove, mogu vam stvoriti problem kada dođe do ekstremnih vremenskih uvjeta. Teški glineni i betonski crepovi mogu se slomiti zbog tuče i pomaknuti se zbog vjetra. Ostali pokrovi, poput šindre, mogu se oštetiti zbog nevremena i možda ćete trebati zamjenu pokrova nakon samo 10 godina.

Ako ti uobičajeni pokrovi mogu propasti tijekom ekstremnih vremenskih uvjeta, koji krov može pružiti pouzdanu zaštitu naših domova bez obzira na vremenske neprilike?

Postoji siguran krov za koji možda nikad niste čuli.

Krov se ne mora nužno oštetiti za vrijeme oluje ili ne treba ponovno prekrivanje nakon jednog desetljeća. Postoje kvalitetni krovovi koji mogu trajati 20, 30 godina. Štoviše, postoji jedan krov koji dolazi s 50 godina jamstva. Postoji više proizvoda koji nude to isto. Ali nema ih mnogo, i to će vam olakšati odabir kad se ošteti krov nakon oluje. Nećete morati brinuti kako na brzinu pronaći krovopokrivača da biste izbjegli sljedeću obilnu kišu i pronašli istu boju crijepa za zamjenu. Nema više slomljenih crepova!

Postoji poseban krov, koji uopće ne treba popravak jer podnosi jak vjetar i tuču bez oštećenja. Metalni krovovi otporni na koroziju posuti vulkanskim kamenom, mogu vam olakšati odabir. Upravo GERARD izrađuje to jedinstveno krovno rješenje. Snažni metal pruža vam najbolju zaštitu vašeg doma od tuče. Jedinstvena tehnika učvršćenja koja se koristi za krovove GERAD je otporna i na najjače vjetrove, jer je svaka krovna ploča pričvršćena s 8 jakih čavala ili vijaka.

Ovaj krovni sustav osigurava vodootporan krov bez obzira na intenzitet kiše. GERARD ploče su oblikovane tako da odgovaraju svakom pojedinačnom dizajnu krova i lako se mogu prilagoditi dodacima poput krovnih prozora, otvora i ventilacija. Nedostatak ostalih materijala prvo se pokazuje kod dodatne opreme. Ne s GERARDOM.

Potraga je završena. GERARD vam predstavlja krov otporan na nevrijeme uz jednostavno održavanje.

Nema više brige kad dođu oluje.