Može li krov biti lijep, jak i istovremeno lagan?

Sjećate li se TV reklame iz 90-ih o šamponu koji je po prvi put bio i regenerator? Da, to je ’Wash & Go’. Vjerojatno je to bio prvi šampon koji je koristio sada već rašireni pojam "2 u 1". Bio je šampon i regenerator u jednoj boci. Odlična ideja, zar ne?

Može li krov biti lijep, jak i istovremeno lagan?

 

Postavlja se pitanje mogu li nam krovovi ponuditi onu posebnu udobnost i korist od kombiniranja više stvari odjednom?

Ne bi li bilo divno imati krov koji spaja najbolje od tri ključne prednosti?

 

  1. SVI ŽELIMO KROV KOJI IZGLEDA LIJEPO

Nema sumnje da svi žele nešto lijepo na svojoj kući. To objašnjava zašto je glineni crijep toliko popularan. I betonski crijep također izgleda lijepo. Čelične krovne ploče? To nije ljepota koja nam prvo padne na pamet, zar ne? Ne vole svi izgled obojenih metalnih ploča.

  • Znate li da postoji posebna vrsta čvrstih metalnih ploča koje nisu obojene, već posute sa prirodnim kamenom?
  • Znate li da ove ploče mogu izgledati jednako lijepo poput glinenog crijepa i da ne možete primjetiti razliku?
  • Znate li da GERARD proizvodi ove prekrasne metalne ploče obložene kamenom?

 

  1. SVI ŽELIMO ČVRST I TRAJAN KROV

Prekrasan krov nema vrijednosti ako ne može zaštititi vaš dom. Snažna i dugotrajna zaštita vjerojatno je najveća vrijednost koju krov može pružiti. Postoji krti crijep koji se može slomiti za vrijeme tuče ili ga može otpuhati jaki vjetar. Ili vas mogu razočarati drugi krovovi koji se jednostavno mogu oštetiti pri vremenskim neprilikama i utjecaju UV zraka, kao što su, na primjer, jeftine šindre. Ali ne i neuništive čelične ploče koje su otporne na koroziju poput GERARD crijepa. Zbog aluminij-cink premaza rđa ga ne može oštetiti. Nije ni čudo što GERARD nudi 50-godišnje jamstvo, koje vam daje pravi osjećaj sigurnosti pri kupnji novog krova.

 

  1. MALA TEŽINA JE DODATNI BONUS

Mala težina vjerojatno nije pri vrhu na listi želja kada tražite novi krov. Priznajemo. No, jeste li se ikad zapitali koliko je potrebno (više) novca i drvene građe kada gradite masivan krov za teški crijep poput gline i betona? I jeste li ikad pomislili da to sve možete uštedjeti laganim krovnim pločama?

GERARD je 7 puta lakši od betonskih I glinenih crepova. Matematika je jednostavna!

 

Zaboravite 2 u 1!
3 u 1 je novi trend. Samo kod GERARD krovnih sustava.