Krov iz snova: otmjen, crn i otporan na nevrijeme

Želite li elegantan, crni krov, koji nudi najbolju zaštitu vašeg doma od nevremena?

 

Krov iz snova: otmjen, crn i otporan na nevrijeme

GERARD Eleganta - Krov iz snova za moderno doba

 

Da se poigramo riječima, možemo reći, crno je novo crno. Primijetili smo u da je crna boja opet vrlo tražena čak i u onim zemljama, gdje su krovovi tradicionalno crvene boje. Nadalje, jednostavnost je dio novog, modernog dizajna. Danas ljudi cijene eleganciju jednostavnih oblika. Konačno, mislimo da pouzdanost nikada neće izaći iz mode i tom spoju smo dodali poznatu GERARD kvalitetu.

Ova dva trenda susreću se u GERARD Eleganti, krovu koji je otporan na sve oluje i koji je osmišljen za nove generacije.

GERARD, proizvođač laganih, izdržljivih i lijepih krovova, izumljenih na Novom Zelandu prije više od 60 godina, sada nudi ovaj uistinu moderan crijep pored klasičnih, tradicionalnih i mediteranskih krovnih profila.

Sustav pričvršćivanja u 8 točaka GERARD nudi sigurnost za sve vjetrove. Čvrsti čelik otporan na koroziju pruža iznimnu zaštitu od tuče. Ove kvalitete zadovoljavaju današnju potražnju za krovom koji je spreman za izazove protiv nepredvidivih klimatskih promjena.

Kada vidite jedinstvenu instalaciju za pričvršćivanje u 8 točaka (horizontalno pričvršćivanje svake GERARD ploče u 8 točaka vijcima, kao što je prikazano na slici) tada ćete znati da vjerojatno nikakav vjetar neće ugroziti sigurnost vašeg doma.

 

Krov iz snova: otmjen, crn i otporan na nevrijeme

Ljepota za oči i miran um. GERARD Eleganta.