KOJA JE VRSTA POKROVA NAJBOLJE RJEŠENJE ZA OBNOVU KROVA I ZAŠTO?

Jesen je idealna sezona za obnovu pokrova kuće.

I vi to možda planirate učiniti u skoroj budućnosti.

KOJA JE VRSTA POKROVA NAJBOLJE RJEŠENJE ZA OBNOVU KROVA I ZAŠTO?

 

Obnova pokrova kuće vrlo je važna odluka.

To je zahtjevan projekt koji uključuje crjepove i pribor te povlači znatan trošak. A da ne govorimo o širokom izboru proizvoda i marki. Stoga su za obnovu pokrova potrebna stručnost i priprema.

Iz svih tih razloga mi iz GERARD-a odlučili smo vam pomoći s nekoliko savjeta i trikova kako biste lakše donijeli ispravnu odluku. Svi se savjeti temelje na naših više od 60 godina iskustva u području krovova.

Stoga, krenimo!

 

KOJI JE OPTIMALAN PRISTUP KADA SE ODLUČITE ZA OBNOVU POKROVA?

 

Evo nekoliko stvari na koje biste trebali pripaziti.

 

  • RJEŠENJA ZA OBNOVU KROVA TEŠKIM POKROVOM

Nemojte zanemariti dodatno vrijeme i novac koji su potrebni za novu drvenu krovnu konstrukciju na koju će se postavljati novi teški crjepovi. Oni se mogu slomiti tijekom prijevoza ili postavljanja. Isto tako, možda neće uspjeti zaštititi vašu kuću tijekom ekstremnih vremenskih prilika poput jakih vjetrova ili tuče. Zbog toga vjerujemo da tradicionalni teški krovni pokrovi poput glinenih i betonskih crjepova nisu najbolji izbor za obnovu krova.

 

  • RJEŠENJA ZA OBNOVU KROVA LAGANIM POKROVOM

Možete se odlučiti za kupnju laganog pokrova poput limenog ili sličnih pokrova i tako uštedjeti novac na konstrukciji. No, na stranu uštede, možda oni i nisu toliko atraktivni koliko biste željeli. Dugoročno, oni se ne mogu nositi s prirodnim silama poput tuče, jakih vjetrova i oluja. Nasuprot tomu, GERARD pokrovi otporni su na sve navedeno, čak i na UV zračenje, kako bi vam pružili ne samo zaštitu nego i privlačan izgled krova u nadolazećim desetljećima.

 

KOJA JE ONDA VRSTA KROVA NAJBOLJA ZA OBNOVU POKROVA?

Ovo su naša

ČETIRI NAJVAŽNIJA SVOJSTVA:

 

  1. LAGAN.

Možda uopće nećete morati skidati trenutačni krov. Naši su moderni crjepovi 7 puta (!) lakši od tradicionalnih glinenih ili betonskih crjepova. U nekim je slučajevima novi GERARD krov moguće postaviti izravno na postojeći krov. Ali GERARD nije samo lagan.

 

  1. LIJEPOG IZGLEDA.

Zahvaljujući posipu od prirodnoga vulkanskog kamena s Novog Zelanda, GERARD krovovi mogu biti toliko atraktivni da ne biste povjerovali da ih krasi čvrsta metalna jezgra.

 

  1. TRAJAN.

Ta čvrsta metalna jezgra može zaštititi vašu kuću, a u njoj će uživati i vaši unuci, stoga uistinu nije čudno što GERARD krov dolazi s 50-godišnjim jamstvom. Vjerojatno ćete se pitati kako to da metalni crjepovi ne hrđaju. To je zato što su GERARD crjepovi s obje strane zaštićeni slojem od aluminij-cinka otpornim na koroziju. GERARD je ugodan oku, ali također i pouzdan. Doista moderno krovno rješenje. Možda najbolje? Odluka je na vama.

 

  1. JEDNOSTAVAN ZA POSTAVLJANJE.

Isto tako, zahvaljujući našim laganim i većim crjepovima, krovopokrivači rade brže, što znači da ćete uživati u svojemu novom krovu mnogo prije.

 

Na našoj mrežnoj stranici možete pronaći mnogo korisnih informacija o obnovi krovišta. Saznajte više ovdje https://www.gerardkrovovi.hr/hr/blog

  

Vidimo se sljedeći put!