Jedinstveni GERARD mljeveni kamen

Uzorci su pokazali izlaganje tijekom 30 godina.

Zar to nije krov od gline? Nije beton? Metal!? Nema šanse!

Mljeveni prirodni kamen.

On vašem krovu daje prirodno neodoljivu estetsku privlačnost.

Imate li posebne zahtjeve u pogledu boje?

Kada su potrebne druge boje osim ograničene ponude prirodnih boja, na isti se izdržljivi prirodni kamen stavlja keramička obloga. Keramička se obloga izrađuje uporabom izdržljivih pigmenata koji su stabilni na toplini, čime se dobiva dugotrajan sloj boje koja ne blijedi. Pigmenti se sljepljuju u granule na 900 stupnjeva Celzijusa s pomoću sustava sa silikatom (staklom) i glinenim vezivom.

 

Uzorci su pokazali da izlaganje tijekom 30 godina ne dovodi do promjene boje. Ovaj postupak nanošenja obloge obavlja GERARD u svojim prostorijama kako bi se osigurale dosljednost i kvaliteta.

Prednost korištenja najboljih materijala za pokrivanje krova dugotrajna je ljepota vaše kuće.

GERARD krovovi s kojima nema brige štite vašu kuću i usput desetljećima izgledaju odlično. To je ono što mi zovemo „lijepa zaštita“.

Vaš krov je pokriven. Kamenom. 100 %.

Izvrsna 100 %-tna pokrivenost mljevenim kamenom kod GERARD krovova moguća je zahvaljujući jedinstvenim ljepljivim svojstvima našeg osnovnog premaza. Zahvaljujući njemu, mljeveni kamen ostaje na ploči tijekom njezina vijeka uporabe, što vam daje prelijep krov tijekom desetljeća.

 

PAZITE!

Izravni konkurenti nemaju potpunu pokrivenost mljevenim kamenom. Zbog toga moraju uskladiti boju osnovnog premaza s bojom mljevenog kamena.