Svjedočenja

Što vlasnici i krovopokrivači imaju za reći o sustavu GERARD?

Stranica:
Krov je ispunio naša očekivanja

Krov je ispunio naša očekivanja

Hotel Rakitna i tri kuće s apartmanima u blizini pokriveni su GERARD krovom od 2010. godine. Izabrali smo GERARD jer ga preporučuju zadovoljni korisnici. Krov je ispunio naša očekivanja, ne moramo se brinuti i uvjereni smo da u budućnosti također neće biti razloga za brigu.

Meta Šimenko, owner and director of hotel Rakitna

Slovenija

Bukvalno su svi moji klijenti zadovoljni GERARD krovom

Bukvalno su svi moji klijenti zadovoljni GERARD krovom

Bukvalno su svi moji klijenti zadovoljni GERARD krovom, ali postoje i neki koji su postali pravi obožavatelji ovog brenda!

Hajós György, roofer

Budimpešta, Mađarska

Montaža je bila kakva se samo poželjeti može

Imali smo azbestni krov te nam je zbog slabe krovne konstrukcije jedina opcija bila lagani krov. Prednost GERARD krova u usporedbi s drugim laganim krovovima je zaštita od buke koju nudi sloj kamena, a također izgleda veoma atraktivno! Zaštita od buke kod nas je bila presudna jer živimo u potkrovlju i ne želimo trpjeti zbog glasnog krova. Već smo imali brojne posjetitelje koji su željeli vidjeti novi krov i svi su ostali bez teksta! Nisu mogli vjerovati da tako dobro izgleda! Montaža je bila kakva se samo poželjeti može. GERARD krovopokrivač je sve organizirao, od nabavke do isporuke i veoma brze i precizne montaže!

Sebestyén Zoltán, homeowner

Érd, Mađarska

Montaža je bila kakva se samo poželjeti može
Stranica:
Pronađite najbližeg

stručnjaka za krovove

Zahtjev za ponudu

Pošalji zahtjev

Odznači svog krovopokrivača